Dieren zijn erg gevoelig voor dierenreiki. OntspanningsLAB behandelt huisdieren, zoals honden en katten, maar ook grotere dieren zoals paarden. In de praktijk blijkt dat dieren veel baat hebben bij de energie die door middel van Reiki wordt doorgegeven.Ook dieren vinden het net als mensen heerlijk om Reiki te ontvangen.
Dieren ontvangen de Reiki op afstand. Zo kunnen ze in vertrouwde omgeving genieten van de energie.

Het tarief is €30,-.

Via dierencommunicatie krijgt u meer inzicht in het leven en de gevoelens van uw (huis)dier. Waarom een dier bepaald gedrag vertoond. Hoe hij of zij zich voelt na een bepaalde gebeurtenis, zoals een verhuizing, vakantie, gezinsuitbreiding of bezoek aan de dierenarts. Via een foto reading kan OntspanningsLAB de gevoelens van uw dier overbrengen en antwoorden op vragen vinden. Ook kan OntspanningsLAB ondersteuning aanbieden aan uw (huis)dier in de vorm van Reiki.
Om contact te kunnen leggen met uw dier zijn er een aantal gegevens nodig: naam, geslacht, (geschatte) leeftijd, een foto van uw dier en de reden waarom u een consult aanvraagt. Langskomen is niet nodig omdat communiceren met dieren op afstand werkt. Zodra er contact is geweest met uw dier, krijgt u een verslag van de foto reading toegestuurd.

Het tarief is €30,-.

Een sessie dierenreiki of communicatie met dieren kan pas doorgang vinden nadat de factuur volledig is betaald.

Dierenreiki en communiceren met dieren is niet bedoeld als vervanging van een behandeling door dierenarts/veearts.
Een afspraak kunt u maken door te e-mailen naar info@ontspanningslab.nl of te bellen 06-12068156.