Steeds meer paardeneigenaren ontdekken het positieve effect dat een (sport)massage heeft op hun paard. Naast het verlichten van spierpijn, het ondersteunen bij herstel en behouden of vergroten van de mobiliteit, is (sport)massage een mooi middel om paarden te laten ontspannen.
Het is niet alleen om pijn te verlichten en blessures te verminderen, maar ook om eventuele blessures in de toekomst te helpen voorkomen. Bijvoorbeeld ter voorbereiding op wedstrijden.

Van de massage krijgt u een verslag, deze kan worden gebruikt als behandelplan, naslagwerk en is praktisch in eventueel contact met paardenarts/veearts.

OntspanningsLAB is aangesloten bij de Vereniging Paarden Sportmasseurs Nederland. Dat betekend een goed gekwalificeerd paarden-sportmasseur. Deze masseurs hebben speciale opleidingen gevolgd voor paarden-sportmasseur. Hebben ruime ervaring in de praktijk en volgen jaarlijks bijscholingen om de kwaliteit te handhaven ofwel te verbeteren.

Het tarief is €50,- en neemt ongeveer 50 minuten in beslag.
Vervolgbehandeling €45,- (binnen 3 maanden).
Onderhoud €40,- (om de 4-6 weken).

Een paarden (sport)massage is niet bedoeld als vervanging van een behandeling door dieren- of veearts, maar kan wel bijdragen en ondersteunen.

Een afspraak kunt u maken door te e-mailen naar info@ontspanningslab.nl of te bellen 06-12068156.