OntspanningsLAB

Reiki & massage
voor mens en dier

Een foto van een paard gefocust op zijn oog Een zijaanzicht foto van het gezicht van een boskat een foto van het visitekaartje op een feestelijke cadeaubon verpakking Een foto van een bruin konijn Een foto van een bruine golden retriever die in de camera kijks

Dierencommunicatie

Via dierencommunicatie krijgt u meer inzicht in het leven en de gevoelens van uw (huis)dier. Waarom een dier bepaald gedrag vertoond. Hoe hij of zij zich voelt na een bepaalde gebeurtenis, zoals een verhuizing, vakantie, gezinsuitbreiding of bezoek aan de dierenarts. Via een foto reading kan OntspanningsLAB de gevoelens van uw dier overbrengen en antwoorden op vragen vinden. Ook kan OntspanningsLAB ondersteuning aanbieden in de vorm van Reiki.
Om contact te kunnen leggen met uw dier zijn er een aantal gegevens nodig: de naam, het geslacht, de leeftijd, een foto van uw dier en de reden waarom u een consult aanvraagt.
Langskomen is niet nodig omdat communiceren met dieren op afstand werkt. Zodra er contact is geweest met uw dier, krijgt u een verslag van de foto reading toegestuurd.

Dierencommunicatie is niet bedoeld als vervanging van een behandeling door een dierenarts of veearts.
Tarief
Dierencommunicatie* €30,‐
Pinnen is mogelijk, ook op locatie!
*Een sessie dierencommunicatie kan pas doorgang vinden nadat de factuur volledig is betaald.