Het leukste verwencadeau om te geven en te krijgen!

Te besteden aan een behandeling naar keuze.

Kan worden opgehaald of per post worden verstuurd.

FAQ

Een massage word afgeraden voor mensen die problemen hebben met bloeddruk en/of hart, bij twijfel overleg dan met jouw behandelend arts.

Last van een virus zoals griep of flinke verkoudheid, verplaats dan jouw afspraak, een massage maakt deze klachten erger.

Probeer je zwanger te worden, geef dit dan aan vòòr de behandeling.

Massage vòòr 14 weken zwangerschap word afgeraden vanwege het afdrijvende effect van massages. Reiki kan eventueel wel.

Huidaandoeningen of ontstekingen wordt omheen gewerkt, niet gemasseerd.

Kinderen behandelen is niet mijn specialiteit maar zijn uiteraard van harte welkom voor een ontspannende massage of Reiki behandeling. Er moet wel toestemming zijn van ouder/voogd/verzorger.

Elke behandeling die ik geef gaat in overleg waar extra aandacht naar toe moet, wat de wensen en/of lichamelijke klachten zijn. Voor mij is het belangrijker hoeveel tijd er is ingeboekt in de agenda dan welke behandeling is uitgekozen. De gehele behandeling is naar wens in te vullen.

Draag gemakkelijk zittende kleding, neem eventueel een elastiekje mee voor jouw haar.

Handdoeken hoeven niet meegenomen te worden. Deze zijn aanwezig.

Er kan betaald worden met contant geld, per pin of met een OntspanningsLAB cadeaubon.

Nee, zowel Reiki als massages zoals ik die nu geef komen niet in aanmerking voor vergoedingen vanuit de zorgverzekeraar.

De (studie)kosten en tijd die het met zich meebrengt voor mij om vergoed te kunnen worden, maar ook voor jou als klant (aanvullende verzekering) om een deel vergoed te krijgen maakt het voor mij op dit moment niet interessant daarin verder te investeren.

Zeker, op verzoek stuur ik die per e-mail.

Het makkelijkste is een afspraak te maken via de “Maak afspraak” knop op de website van OntspanningsLAB. Kom je er niet uit? Stuur dan een e-mail of whatsapp bericht en ik help jou verder.

Het kan altijd voor komen dat een gemaakte afspraak toch niet goed uitkomt. Geef dit zo snel mogelijk door, een open plek in de agenda is zonde er wacht misschien wel iemand anders met smacht op een behandeling.

De afspraak kan je tot 24 uur van tevoren zelf annuleren of verplaatsten, in de afspraak bevestiging die je per e-mail hebt ontvangen staat een link voor het wijzigen van de afspraak.

Na 24 uur ontvang ik de annulering graag telefonisch of via whatsapp. Bij ziekte of overmacht stuur ik geen rekening voor de misgelopen inkomsten.

Ik zal altijd mijn best doen om een afspraak te laten doorgaan, echter werk ik alleen, en ben ik moeder van 2 kinderen. Het kan dus zijn dat ik door ziekte of overmacht toch niet de afspraak kan laten door gaan. Dit laat ik dan zsm weten, ik zal altijd mijn best doen om tot een nieuwe afspraak te komen.

Nee, er is 1 opstapje voor de entree van de praktijkruimte.

Bent u slecht ter been, dan zal ik ten alle tijden mijn best doen jou te assisteren.

Bij de massage word er gewerkt Davos en/of Lavinchi massageolie van het merk Chi.

Lavinchi relax olie met de uitmuntende huidverzorgende eigenschappen van pure (zoete) amandel – en jojoba olie. Door de rustgevende eigenschappen van echte lavendel te combineren met die van mandarijn en zoete marjolein ontstaat een fantastische synergie met een rustgevend effect.

Davos Air Spierolie is goed voor de werking van de spieren. Het helpt de gewrichten soepel te houden, speelt een rol bij het behouden van soepele spieren en zorgt voor herstel na fysieke inspanning.  Naast het verwarmen van de spieren is het ook een ideale huidolie voor gezonde luchtwegen en om vrijer te ademen. De basis van deze spierolie bestaat uit de huidverzorgende amandelolie, de effectieve combinatie van arnica en Sint-Janskruid en de Davos Air oliën: eucalyptus, grove den, akkermunt en pepermunt. Om de spieren de verwarmen is deze mix aangevuld met de etherische oliën van kajeput, kamfer en kruidnagel. 

Chi is natuurlijk 100% vrij van ‘microplastics’, en dierproefvrij.

Geef het aan als je allergisch bent voor amandelolie, ik heb ook neutrale abrikozenpit olie om mee te masseren.

Eigen massageolie meebrengen is natuurlijk geen probleem.

Ja mits de agenda dit toe laat, voor meer informatie kun je contact opnemen.

Nee, vragen hiernaar wordt ook niet gewaardeerd en resulteert in geen behandeling of afspraak.

Verder nog vragen? Stel ze dan gerust via het contactformulier hieronder.