Huisregels

Om de behandelingen zo goed mogelijk te laten verlopen gelden er bij OntspanningsLAB huisregels/voorwaarden, hier ga je mee akkoord bij het maken van een afspraak.

 1. Respect, ethiek en hygiëne zijn vanzelfsprekend. Er word van u verwacht schoon op de afspraak te verschijnen. De praktijkruimte en gebruikte materialen zijn schoon.
 2. Kom gemaakte afspraken na en kom op tijd.
 3. Een gemaakte afspraak kan tot 24 uur voor de afspraak worden gewijzigd/afgezegd. Komt u niet opdagen dan worden kosten in rekening gebracht. OntspanningsLAB behoud zich altijd het recht afspraken te wijzigen.
 4. Geen behoefte meer aan een vervolgafspraak, geef dit dan aan. Alleen maar fijn te horen dat het goed gaat en de behandelingen niet meer nodig zijn.
 5. Bent u niet tevreden of zijn er verbeterpunten? Laat het weten OntspanningsLAB staat open voor feedback.
 6. Zet voor uw afspraak uw mobiele telefoon uit.
 7. Er kan altijd worden besloten u niet toe te laten tot de praktijk of niet te behandelen.
 8. In de praktijk worden geen erotische behandelingen gegeven.
 9. Als er sprake is van koorts, infecties, hart- of vaataandoeningen, besmettelijke huidaandoeningen, overmatig gebruik van drank of drugs, slechte algemene gezondheid of bent u onder de 3 maanden zwanger, dan kan de afspraak geen doorgang vinden.
 10. U bent zelf verantwoordelijk voor het geven van (medische) informatie. Aan de hand van deze informatie, maar ook tijdens de behandeling kan er worden besloten niet verder te behandelen. Heeft u klachten en twijfelt u of er gemasseerd mag worden? Vraag dit dan eerst na bij een arts.
 11. Bedenk of er nog andere belangrijke informatie is die OntspanningsLAB moet weten om de behandeling een zo goed mogelijk resultaat te geven.
 12. Informatie die voor, tijdens of na behandeling word gedeeld is vertrouwelijk.
 13. OntspanningsLAB is niet aansprakelijk voor gedragsveranderingen of andere problemen die na behandeling tot uiting komen.
 14. Bij een paardenmassage zal de klant een geschikte ruimte ter beschikking stellen om de massage uit te kunnen voeren. Bij de behandeling zal de klant aanwezig zijn om te assisteren.
 15. De klant zorgt ervoor dat het paard na beoordeling direct behandelt kan worden. Na de behandeling zal OntspanningLAB adviezen geven hoe u het paard verder kunt ondersteunen ter bevordering van de behandeling(en).