Reiki

"Reiki kan bijdragen en ondersteunen, maar is niet bedoeld als vervanging van een behandeling door een arts."

Breng jouw energie weer in balans met een Reiki behandeling

Heb je last van (beginnende) burn‐out en stress gerelateerde klachten? Voel je je vermoeid en heb je weinig energie? De energie van Reiki zou jou goed kunnen helpen.

Tijdens een Reiki behandeling wordt energie doorgegeven.
Daarvoor worden handposities gebruikt op het hele lichaam, je zult je tijdens de behandeling heerlijk ontspannen voelen. Na de behandeling zijn (pijn)klachten vaak verminderd.

Een complete Reiki behandeling duurt 60 minuten en is 50,-.

Daarnaast biedt OntspanningsLAB een combinatie aan, waarbij je een complete Reiki behandeling krijgt en een ontspannende massage. Deze combi behandeling duurt 120 minuten en is €95,-. 

Als toevoeging aan elke behandeling kun je een voetenstoombad reserveren, heerlijke voor de vermoeide voeten. Na het stoombad voelen jouw voeten heerlijk warm en zacht aan. Deze sessie duurt 20 minuten en is 15,-, alleen te boeken in combinatie met een massage of Reiki behandeling.

Ook bij een zwangerschap kun je genieten van een heerlijke ontspannen Reiki behandeling. De behandeltafel heeft aangepaste uitsparingen en elastisch kussen ter  ondersteuning van de buik. Vanaf 32 weken is de zijligging meer comfortabel, ook dit is gewoon mogelijk met een Reiki behandeling zodat je als zwangere altijd comfortabel kunt genieten.