Reiki

"Reiki kan bijdragen en ondersteunen, maar is niet bedoeld als vervanging van een behandeling door een arts."

Een complete reiki behandeling voor slechts €50,-

Heeft u last van (beginnende) burn‐out en stress gerelateerde klachten? Voelt u zich vermoeid en heeft u weinig energie? De universele energie van Reiki zou u goed kunnen helpen!

Tijdens een Reiki behandeling wordt energie doorgegeven.
Daarvoor worden handposities gebruikt op het hele lichaam, u zult zich tijdens de behandeling heerlijk ontspannen voelen. Na de behandeling zijn (pijn)klachten vaak verminderd.

Een complete Reiki behandeling duurt 1 uur en is 50,-.

Daarnaast biedt OntspanningsLAB een combinatie aan, waarbij u eerst een complete Reiki behandeling krijgt en daarna de behandeling over gaat naar een ontspannende massage. Deze combi behandeling duurt 2 uur en is €95,-. 

Als toevoeging aan elke behandeling kunt u een voeten stoombad reserveren, heerlijke voor de vermoeide voeten. Na het stoombad voelen uw voeten heerlijk warm en zacht aan. Deze sessie duurt 20 minuten en is 15,-. Alleen te boeken in combinatie met een massage of Reiki behandeling.

Ook bij een zwangerschap kunt u genieten van een heerlijke ontspannen Reiki behandeling. De behandeltafel heeft aangepaste uitsparingen en heeft aan te passen ondersteuning voor de buik, zodat u als zwangere vrouw comfortabel kunt genieten van een fijne behandeling. 

OntspanningsLAB bevindt zich op de tweede verdieping. Bent u slecht ter been en/of heeft u moeite met trap lopen? Dan is de stoelmassage aan huis een aanrader. Ook goed te combineren met een Reiki behandeling erbij. Te reserveren binnen een rijafstand van maximaal 10 minuten vanaf Hellevoetsluis, geef bij het reserveren het adres door. Vanaf €55,-.