Massage

Een complete ontspanningsmassage vanaf €55,-!

Ook zo toe aan rust en ontspanning? Een ontspannende massage bij OntspanningsLAB helpt u verder! Het heeft een rustgevende werking op lichaam én geest. De bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen in het lichaam worden sneller afgevoerd.

Een complete ontspanningsmassage is te boeken voor 1 uur deze kost €55,-.

Liever wat langer? Een massage van 1,5 uur kost €80,-.

Uw rug, nek, schouders, voeten, onderbenen en handen worden gemasseerd.

Liever alleen een massage van de rug, nek en schouders? Boek dan deze massage van 45 min voor slechts €45,- .

Een voetmassage kan net zo effectief werken als een volledige lichaamsmassage. Last van vermoeide voeten en wil je jezelf even goed verwennen? Kies dan voor de voetmassage met voeten stoombad van 45 min voor €45,-.

Het is ook mogelijk een duomassage te boeken. Er wordt afwisselend gemasseerd terwijl de ander geniet van de warmte van een voeten stoombad. Boek nu dit ontspannen uitje van 1.50 uur voor €50,- per persoon.

Ook bij een zwangerschap kunt u vanaf 14 weken  genieten van een heerlijke ontspannen massage. De behandeltafel heeft aangepaste uitsparingen en heeft aan te passen ondersteuning voor de buik, zodat u als zwangere vrouw comfortabel kunt genieten van een fijne behandeling. De zwangerschapsmassage duurt 60 min en is €55,-.

Daarnaast biedt OntspanningsLAB een combinatie aan, waarbij u eerst een complete Reiki behandeling krijgt en daarna de behandeling over gaat naar een ontspannende massage. Deze combi behandeling duurt 2 uur en is €95,-. 

Als toevoeging aan elke behandeling kunt u een voeten stoombad reserveren, heerlijke voor de vermoeide voeten. Na het stoombad voelen uw voeten heerlijk warm en zacht aan. Deze sessie duurt 20 minuten en is €15,-. Alleen te boeken in combinatie met een massage of Reiki behandeling.

Heeft u relatief weinig tijd, vind u het niet prettig uw kleding uit trekken, wilt u liever geen behandeling met massageolie, maar toch fijn ontspannen? Een zeer effectieve en mooie oplossing hiervoor is de stoelmassage. Deze massage werkt met drukpunten door de kleding heen en duurt slechts 35 minuten. Eventueel goed te combineren met een Reiki behandeling erbij. Vanaf €45,-.

OntspanningsLAB bevindt zich op de tweede verdieping. Bent u slecht ter been en/of heeft u moeite met trap lopen? Dan is de stoelmassage aan huis een aanrader. Te reserveren binnen een rijafstand van maximaal 10 minuten vanaf Hellevoetsluis, geef bij het reserveren het adres door. Vanaf €50,-.

Elke massage is geheel naar wens en eventuele lichamelijke klachten aan te passen.