Massage

een complete ontspanningsmassage vanaf €45,-!

Ook zo toe aan rust en ontspanning? Een ontspannende massage bij OntspanningsLAB helpt u verder! Het heeft een rustgevende werking op lichaam én geest. De bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen in het lichaam worden sneller afgevoerd. Uw rug, nek, schouders, handen en voeten worden gemasseerd.

Steeds meer thuiswerkers krijgen last van werkgerelateerde klachten. Daarom is er speciaal voor jullie een massage van de rug, nek en schouders. Boek nu deze massage van 45 min voor slechts €40,- bij OntspanningsLAB!

Het is ook mogelijk een duo massage te boeken. Er wordt afwisselend gemasseerd terwijl de ander geniet van de warmte van hotstones. Boek nu dit ontspannen uitje van anderhalf uur voor 40,- per persoon.

Elke massage is geheel naar wens en eventuele lichamelijke klachten aan te passen. 

Ook bij zwangerschap is ontspanning erg belangrijk, het is al snel niet meer mogelijk comfortabel op de buik te liggen. De ontspanningsmassage kan zo aangepast worden dat u op de rug blijft liggen. Schouders, nek, voeten en handen worden gemasseerd zodat u toch heerlijk kunt ontspannen en genieten van deze zwangerschapsmassage.

Maak nu een afspraak, kom tot rust en ontspan.