Massage

een complete ontspannings- of sportmassage al vanaf €45,-!
Of kiest u de voetreflex massage van slechts €25,-?

Heeft u last van (beginnende) burn‐out en stress gerelateerde klachten? Een ontspannende massage bij OntspanningsLAB helpt u verder! Het heeft een rustgevende werking op lichaam en geest. De bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen in het lichaam worden sneller afgevoerd. Uw rug, nek, schouders, handen en voeten worden gemasseerd.

Nu is er ook de mogelijkheid om een duo massage te boeken! Er wordt afwisselend gemasseerd terwijl de andere geniet van hotstones. Zoek je een uitje met een goede vriend(in) of je partner? Boek dan nu voor behandeling van anderhalf uur voor €40,- per persoon bij OntspanningsLAB!

Een voetreflex massage van OntspanningsLAB kan hetzelfde effect hebben als een volledige lichaamsmassage, onder uw voeten zitten reflexzones die in contact staan met de rest van uw lichaam. Door de punten onder uw voeten te stimuleren en te masseren, krijgt uw hele lichaam een energie boost.

Een goede sportmassage zorgt ervoor dat de doorbloeding in de spieren word bevorderd. Afvalstoffen worden beter afgevoerd door je lichaam, zo word het lichaam geholpen sneller te herstellen. Het voorkomt overbelasting in de spieren en dus blessures. Ook is het te gebruiken als je weer begint met het opstarten van een trainingstraject. 
Met een sportmassage bij OntspanningsLAB richt je je op daar waar het lichaam dit nodig heeft: arm/armen, been/benen, rug of schouders.

maak nu een afspraak en krijg 15% korting op de eerste behandeling!

Een fantastische aanbieding om kennis te maken met OntspanningsLAB