Massages

Complete ontspanning met de massages van OntspanningsLAB

Ook zo toe aan rust en ontspanning? Bij OntspanningsLAB ben je aan het goede adres. Een massage heeft een rustgevende werking op lichaam én geest. De bloedcirculatie verbetert en afvalstoffen in het lichaam worden sneller afgevoerd.

Een complete ontspanningsmassage is te boeken voor 60 minuten deze kost €55,-.

Liever wat langer? Een massage van 90 minuten kost €80,-.

Jouw rug, nek, schouders, voeten, onderbenen en handen worden gemasseerd.

Liever alleen een massage van de rug, nek en schouders? Boek dan deze massage van 45 minuten voor €45,- .

Een voetmassage kan net zo effectief werken als een volledige lichaamsmassage. Last van vermoeide voeten en wil je jezelf even goed verwennen? Kies dan voor de voetmassage met voeten stoombad van 45 minuten voor €45,-.

Het is ook mogelijk om met 2 personen tegelijk te komen. De rug nek schouder massage is om de beurt, waarbij degene die wacht geniet van de warmte van een voetenstoombad, een kopje thee en iets te lezen. Boek nu dit ontspannen uitje van 100 minuten voor €50,- per persoon.

Ook bij een zwangerschap kun je vanaf 14 weken  genieten van een heerlijke ontspannen massage. De behandeltafel heeft een aangepaste uitsparing en elastisch kussen ter ondersteuning van de zwangere buik. Tot ongeveer 32 weken zwangerschap kun je comfortabel “op de buik” liggen. Na 32 weken geeft het elastische kussen wat veel tegendruk, om comfortabel te kunnen genieten van een fijne zwangerschapsmassage geef ik vanaf 32 weken de zwangerschapsmassage bij voorkeur in zijligging met zwangerschapskussen ter ondersteuning. Zodat je als zwangere altijd kunt genieten van een fijne behandeling. De zwangerschapsmassage duurt 60 minuten en is €55,-.

Daarnaast biedt OntspanningsLAB een combinatie aan, van een complete Reiki behandeling en ontspannende massage. Deze combi behandeling duurt 120 minuten en is €95,-. 

Als toevoeging aan elke behandeling kunt je een voetenstoombad reserveren, heerlijk voor de vermoeide voeten. Na het stoombad voelen jouw voeten heerlijk warm en zacht aan. Deze sessie duurt 20 minuten en is €15,-, alleen te boeken in combinatie met een massage of Reiki behandeling.

Heb je relatief weinig tijd, vind je het niet prettig jouw kleding uit te trekken, wil je liever geen behandeling met massageolie, maar toch fijn ontspannen? Een zeer effectieve en mooie oplossing hiervoor is de stoelmassage. Deze massage werkt met drukpunten door de kleding heen, richt zich op de rug nek en schouders, duurt 35 minuten en kost €45,-.  Eventueel goed te combineren met een Reiki behandeling erbij voor €50,-.

Elke massage wordt geheel naar wens en eventuele lichamelijke klachten aangepast.